én eddig az üres szájvizesben tároltam rá tettem a kupakot hogy még véletlen se legyen poros viszont azt hallottam inkább hagyjam száradni a port egyszerűen lemosom. Így el pusztulnak a bacik.
jún. 29. 10:07
1/9 anonim válasza:
Nem pusztulnak el attól, hogy lemosod, de valóban melegágya a baciknak a dunszt a nedves közeg. Az a minimális "por" ami rászáll, nem fog megölni. 3 mp-enként azt szívod be a tüdődbe.
jún. 29. 10:26
2/9 anonim válasza:
Ne tartsd a szájhigiéniás termékeidet, eszközeidet abban a helyiségben, ahol a Wc is van. Ami onnan fröcsög, párolog azt nem akarod a szádban, legyen az csak máshol.
jún. 29. 10:57
3/9 anonim válasza:
Én még ilyet nem hallottam, 2-es, hogy valaki a fürdőszobán kívül tárolná a fogkeféjét. És valahogy még nem halt ki az emberiség!
A portól félsz, kérdező? Ha-ha-ha! Na ilyet se hallottam még!
jún. 29. 11:02
4/9 anonim válasza:
A fenekedben a legbiztonságosabb. Védett hely. Nem lesz poros.
jún. 29. 11:06
5/9 anonim válasza:
Kedves 3/4, te felőlem a fajanszban is tárolhatod, én kihoztam szépen a szobába, egy külön , tiszta polcra, bevilágított kozmetikai tükör mellé, ahol kis dobozban van a helyük, a cserélhető fejeknek külön box, mellette a tölthető elektromos kefe. Külön box akkor már a fogselyemnek és a krémeknek, géleknek.
Szerintem így tisztább, mint a locsogó wc mellett tárolni. De kinek mi fér bele az izlésébe.
jún. 29. 11:13
6/9 anonim válasza:
Ez esetben nagy az isten állatkertje ...
jún. 29. 11:15
7/9 anonim válasza:
Megnézhetjük kinek jobb a szájhigiéniája :)
1) Don’t Lay Your Toothbrush Flat
2) Don’t Store Your Toothbrush Too Close to the Toilet
3) Don’t Stash Your Toothbrush in the Medicine Cabinet
jún. 29. 11:20
8/9 anonim válasza:
Ha lehajtod a klotyó fedelét mielött lehúzod, akkor abból nem mászik ki semmi. Felesleges kivinni.
jún. 29. 11:36
9/9 anonim válasza:
Én sem abban a helyiségben tartom, ahol a budi van. Korábban olyan helyeken laktam, ahol a WC és a fürdőszoba külön volt, akkor a fürdőszobában tároltam, most olyan helyen lakom, ahol a egyben van, a konyhaszekrényben tartom. A konyhában mosok fogat, ezt higiénikusabbnak is tartom ma már, ha olyan helyre költöznék a jövőben, ahol külön van a fürdő meg a WC, akkor is a konyhát választanám, mert jobbnak tartom, kevésbé párás környezetben van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!