Mivel fertőtlenítsem a sérült számat fogműtét után?
Figyelt kérdés
Szájsebészeti nagyműtétem volt 3 napja! A bölcsességfogamat 3 darabban vésték ki, mert a fogorvos beletörte. Felsértették az ínyemet, a nyelvemet és sok vér folyt le a torkomon, nem éreztem a 3 adag érzéstelenítőtől semmit. Most annyra fáj, hogy
csillapítókat szedek. Gyanítom, hogy megfertőződtem! Corsodillal akartam öblögetni, de szétmarja a szám. Ki mit javasol, azon kívül, hogy hétvége van, csak 2 nap múlva lesz orvos?
jún. 15. 16:56
1/8 anonim válasza:
"csak 2 nap múlva lesz orvos"
Olyan nincs.
2/8 anonim válasza:
Nálunk listerint adnak bármilyen beavatkozás előtt.
3/8 anonim válasza:
Kérdező, kb nulla az esélye a fertőzésnek. Fáj, mert az ilyen beavatkozás után fájni szokott.
5/8 anonim válasza:
Semmivel, bírj ki még pár napot és elmúlik.
6/8 anonim válasza:
Pl. Octenisept szájöblítő. Van fogorvosi ügyelet, nyugodt lélekkel felhívhatod és tanácsot kérhetsz telefonon. A kibírhatatlan, gyógyszerre nem reagáló fájdalom alkalmas indok az ügyelet zargatására.
7/8 anonim válasza:
Tilos öblögetni, mert felszakítod a sebet, a szájöblítők meg kioldják a sebet védő véralvadékot. Ha öblögettél ez alatt a 3 nap alatt, akkor simán lehet hogy már meg is van a baj és elfertőzted. Keress fel egy fogorvosi ügyeletet, hogy nézzenek rá a sebre.
8/8 A kérdező kommentje:
7/7anonim. Nagyon köszönöm az egyetlen, értelmes és hasznos válaszod!
jún. 16. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!