Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik a legjobb fogkrém és...

Melyik a legjobb fogkrém és szájvíz érzékeny fogakra?

Figyelt kérdés

jún. 13. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy biztos, fogkefében a Curaproct a legjobb!
jún. 13. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
lidocain, benzo(holo)cain
jún. 14. 08:48
 3/4 anonim válasza:
Attól függ mitől érzékeny. Először a helyedben megmutatnám egy fogorvosnak, hogy ellenőrizze. Ha azért érzékeny mert gyulladt az ínyed a helytelen fogmosás és a lepedék miatt. Akkor azt kell megoldani alapos fogmosással és fogselyemmel. Ha minden ok és tényleg csak szimplán érzékenyek. Akkor vannak érzékeny fogakra fogkrémek. Nincs legjobb, mindenki másra esküszik, és mindenkinek más válik be. Én is többet kipróbáltam, talán még a Sensodyne volt a legjobb számomra. De általában véve normál fogkrémet és Oral-B zománc erősítőt használok felváltva. A fogfehérítős/súrolós fogkrémeket kerülöm, mert a zománcnak nem jók.
jún. 16. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmex és abból is a drágább verziók. Persze nem olcsó, de én inkább megveszem, mert a fogorvos sokkal többe kerül.
jún. 21. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!