Ez Szőrtüsző gyulladás lenne vagy micsoda?
Figyelt kérdés
2 napja kezdődött hogy ott éreztem hogy kezd fájni .nekem mióta az eszemet tudom volt ott egy fekete úgymond seb és de apró kis fekete pötty .és úgy vettem észre hogy villany borotvával borotválkoztam és utánna másnap kezdett volna el fájni . Most is ha hozzá érek fáj .genny folyik ki ha kinyomom . Feszít .és piros.. Felsértette volna a borotva és begyulladt volna vagy mi lehet ez ? [link]
Nem viszket csak feszít és fáj
jún. 6. 14:31
1/11 anonim válasza:
Nekem úgy néz ki mint egy sima kis pattanás. De persze a borotválkozás is kihozhatta. Szerintem nyomd ki és fertőtlenítsd.
2/11 A kérdező kommentje:
Már 1x kinyomtam de rá egy 2 órára ugyan úgy vissza jött a genny
jún. 6. 14:44
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy le lett kaszálva egy kis szemölcs. Ez kissé gáz. Nyomkodni pedig nem szabadna. Ha a héten nem múlik, akkor orvosra van szükség.
4/11 anonim válasza:
Ha évek óta ott van, biztos nem pattanás vagy miteszer, azért azzal már történt volna valami.
Lehet egy pici anyajegy vsgy szemölcs, ilyesmi és most a tetejét felsértetted.
Bár attól nem lenne genny.
Lehet két dolog is egyszerre.
Felsértett bőrelváltozás és közvetlen mellette vagy alatta pattanás.
6/11 anonim válasza:
A pattanás nem feltétlen múlik el mikor kinyomod. Főleg ha egy miteszerből indult, amit nem nyomtál ki teljesen. Simán újratermelődik a genny.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát én se tudom mi lehet de lüktet meg fáj mint az ítélet :-D nem mellesleg hogy elég látható helyen van...
jún. 6. 15:56
8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj ha nem nyomom ki akkor nagyon feszít..
jún. 6. 15:57
9/11 anonim válasza:
Egy anyajegyet vagy szemölcsöt nem lehet kinyomni. Ez biztos nem az. Szerintem egy miteszer begyulladt és lett egy pattanás. Nyomd ki alaposan és előtte utánna fertőtlenítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!