Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 650 ezerből kijön alsó-felső...

650 ezerből kijön alsó-felső hagyományos fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Ennyi pénzt gyűjtöttem össze és szerintetek már elmehetnék konzultációra? Van 2-3 fogam amit tömni kell pluszban, illetve fogkő lenne és a 4 bölcsességfog vár még arra, hogy ki legyen szedve. Plusz a fogszabályzó költségei, elég lehet a 650k erre mindre?
máj. 31. 21:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Örülünk neki, de felnőttként még ennyiből sem jön ki, már pedig a kérdező elég valószínű, hogy nem 13 éves, hanem 18 fölött. Örülünk, hogy leírtad a tapasztalatot, de ide ez most nem releváns, hogy odamegy nagy boldogan a fogászatra, hogy itt 300-at írtak neki és de jó, kijön 650-ből, aztán lehet lesz 1 millió is. Nem gyerek fogszabályzásról volt szó.
jún. 1. 15:33
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

11-es, szakadj mar le szegeny valaszolorol. Csak viszonyitaskepp irta, hogy meg allamiban is draga, akkor maganban milyen lehet.

Most ez akkora bun? Ketlem!

Nyugi.

jún. 1. 16:23
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
18 alatt ezerféle állami támogatást kapsz rá. Felnőttet félrevezetés ezáltal felvilágosítani, mert úgy nagyon nem annyi az annyi.
jún. 1. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:

De nem azert irta, totalisan felreerted.

Tovabbra is csak azt tudom mondani,hogy nyugi, nincsen semmi baj 🤣

Lazulj le.

jún. 1. 16:32
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Én is odaírhatnám, hogy vettem egy kiflit reggel 150 ft-ért a boltban, milyen olcsó volt, de valaki arról érdeklődik, hogy egy rántott sajt menü kijön e 3 ezer forintból. Nem mondanék rosszat csak semmi köze nem lenne a kérdéshez.
jún. 1. 16:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Jó nagy bonyodalmat okozott a kérdésem, egyébként igen 18 felett vagyok és mindenképp államiról van szó ezáltal. Maximum a többi dolog működhet állami alapon pl a tömés
jún. 1. 19:48
 17/21 A kérdező kommentje:
*magánról
jún. 1. 19:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Pont azért írtam le a lányom esetét államiban, hogy ezer féle fogszabi van, nem csak egy. Ha ilyen drága államiban, akkor kizártnak tartom, hogy kijönne 650.000 Ft-ból egy felnőttnek. Volt időszak,amikor hetente 2x kellett menni. Na, az ha csak 10.000 ft/alkalom, az havi minimum 80.000 Ft magánban.
jún. 1. 19:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Esélytelen, hogy kijöjjön ennyiből
jún. 1. 20:21
 20/21 anonim válasza:

Szia! 18 év feletti vagyok, nekem pénteken tették fel először is az alsó fogszabályzóm. 225-ért, augusztusba teszik fel a felsőt is, a készülék 450.

Nekem a konzultációért és a lenyomatvételért kellett fizetnem 9.000-et összesen, röntgenem volt friss máshonnan, így azt nem kellett.

Egyenlőre nekem ezek a költségeim vannak, az összegyűjtött pénzed elég lehet a kezdethez, de nekem a fogaim már rendbe voltak rakva.

Aztán havonta X összeg az állítás (nekem 14.000/hó)

Szerintem az már nem az az összeg amit nem lehet havonta kifizetni, de nekem nem kellett más készülék, szájpadtágító egyebek

Minden eset más, illetve a rendelői árak is, az enyémet viszonyításképp írtam le.

jún. 27. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!