5/7 anonim válasza:
Nem. Az utóbbi időben meg főleg, mindig van valami, fáj, feldagad tőle az arcom, gyökérkezelés, tömés, húzás, már nagyon elég.
6/7 anonim válasza:
Sajnos össze-vissza nőttek, főleg elől nagyon befelé nőtt az egyik metszőfogam. Sajnos a szüleimnek nem futotta fogszabályozást fizetni, felnőtt fejjel meg nem akartam belevágni. Emellett majdnem mind tömött, pedig nagyon vigyázok rá, egy csomó drága fogkrémet, szájvizet, elektromos és sima fogkefét vettem már. Igaz nagyon édesszájú vagyok, meg régebben a cukros üdítőket is sokat ittam, ami nyilván nem tett jót. Magamnak is, meg a genetikának is köszönhetem, hogy 3 fogamat már ki kellett húzni. 😪
7/7 anonim válasza:
Utolsóhoz hasonlóan két fogammal van ilyen problémám és sajnos egy vadorzó gyerekorvos miatt nem járok fogászatra. Igazából a többi fogam patyolat módon rendben van még így is, illetve a két kancsal fogamról mindig leesnek maguktól a fogkövek. Így szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!