Aki ért a panoráma röntgenhez, megtudná nézni ezt a képet?
Szóval felül jobb oldalt három fogamat tömték, azt tudom, illetve elvileg van szuvas fogam is. Viszont az alsó bölcsességfogaim is elég furán állnak, aki ért hozzá, kielemezné az összképet? Mennyi szuvas fogam van, van-e gyulladás, illetve azok a bölcsességfogak igy okésak? :D
Alsó bölcsességfogakat vetesd ki, amint tudod! Nagy galibát tudnak okozni, nem beszélve a fájdalomról!
Nekem egyik napról a másikra fájdult meg minden egyes bölcsességfogam, háromszor játszották ezt el, borzasztóan fájt minden alkalommal . Ráadásul ha begyullad, sok orvos nem hajlandó kiszedni, amíg le nem megy a gyulladás.
Szóval ne várj vele, komolyany, ne várd meg a fájdalmat!
Felsö bal 6-7 között és az 5-ös fog szuvasnak tűnik. És jobb alsó 5 nél a gyökér alatt van valami sötét folt, azt nem tudom mi - doki...
Az alsó bölcsességfogak előbb utóbb nyomni fogják az állkapcsodat, szóval érdemes szájsebésszel kiszedetni, ahogy már írták is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!