Mit tudnak ezzel csinalni az orvosok? Ha bármit is csinálnak, mennyire fáj? Én szívem szerint azonnal kihuzatnam hogy ez a genny vagy nem tudom mi kifojjon Kissé fosok
Már az tegnap megvolt hogy enyhén lázas voltam, most szetjegeltem a fejem, most lement viszonylag a puffadás
Mikor reggel felkeltem a szememmnel meg az álam környékén nagyon bevolt dagadva mellé brutálisan fájt de vettem be 2 fele fájdalomcsillapítót, most lement a fájdalom
Aztán lehet hogy önmagamban halogatom,mert félek hogy mit csinálnak vele főleg az ügyeletes flegma orvosok
Bemész, megvizsgál. Ha úgy alakul, akkor megnyitja a fogat, hogy azon keresztül ürülhessen a genny. Ez egyáltalán nem fáj, mert már elhalt a fogad, maximum kicsit kellemetlen - mint minden más orvosi beavatkozás. Szükség esetén felír gyógyszert. Esetleg szükség lehet párakötésre, hogy beolvadjon a genny és jobban tudjon ürülni.
Ha pedig flegma lesz, akkor annak az az egy oka lesz, amit te magad is leírtál: van egy általad is látványosan érzékelhető problémás fogad hónapok óta, amivel hónapok óta nem gondoltál fogorvoshoz menni. Most szombaton, amikorra feldagadt az arcod - amiben ráadásul semmi meglepetés nincs, várható volt, hogy egy problémás foggal előbb utóbb panaszaid lesznek - már mindjárt sürgős. És még így is verheted földhöz a hátsódat, ha van a közeledben ügyelet, akár flegma orvossal, az ország nagy részében ugyanis 80 km-es körön belül egyáltalán nincs, mindenki mehet amerre lát. De ha sokáig nyekeregsz, akkor életveszélyes állapot is kialakulhat, amivel már nem az a kérdés, hogy jaj de flegma az orvos, hanem hogy hány hétig fekszel a kórházban intravénás antibiotikumra kötve ÉS lesz-e orvos, aki megműt (és nem csak megfúrja a fogadat, mint most). Persze ezt is meg lehet várni, legalább egy életre megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!