Foghúzás után normális, hogy fáj a helye?
Figyelt kérdés
Ma volt életem első foghúzása, a bal alsó hetes, valami tályog miatt kellett kihúzni. A húzás maga mondjuk hamar megvolt, de a doki csak annyit mondott, hogy 20 percig tartsam ott a gézt. De kezd elmúlni a lidokain és érzem, hogy nem kicsit fog fájni. Ez normális?2010. okt. 27. 18:45
3/7 anonim 

válasza:

persze! Szokták is mondani, hogy mire kimegy a lidokain hatása, vegyél be valami fájdalom csillapítót.
4/7 anonim 

válasza:

Igen normális,viszont pont ma volt erről 1 riport a tv-ben arról,hogy ha erősen gondolsz valamire akkor elmúlik a fájás,úgy értem,hogyha fáj a fejed és bemagyarázod magadnak,hogy nem fáj akkor nem fog fájni.(igaz mert én is próbáltam már)Szóval csak annyi,hogy valószínűleg fordítva is működik,és inkább ne magyarázd be magadnak,hogy fájni fog :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így egy kicsit megnyugodtam,azért remélem aludni tudok majd.
2010. okt. 27. 18:53
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, ezt megpróbálom:D
2010. okt. 27. 18:54
7/7 anonim válasza:
Nekem két hete volt az első foghúzásom.
Én nagyon rosszul jártam:(
Fogmeder gyulladást kaptam, és másfél hétig jobban fájt a helye mint mikor még a fogam benn volt:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!