Lehet kapcsolat a tömés kiesése és aközött, hogy gyökérkezelni kell a fogamat?
Korábban írtam ki egy kérdést, hogy tömés után is fáj a fogam, mire az egyik kommentelő azt írta, hogy azt gyökérkezelni kellett volna.
Hát kiesett a tömés. Az az orvos, aki csinálta nekem azt a tömést, már nincs ott. Helyette egy másik van ott, aki azt mondta, gyökérkezelni kell. Ma dolgozott is vele, majd vissza kell mennem még.
A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető, hogy a fog szándékosan lökte ki a tömést, vagy csak rosszul lett megcsinálva, és véletlenül esett ki?
Nem rágtál vele idő előtt?
Nem próbatömés volt?
A fogad hosszú távod etodálódik, ezért a tömött, gyökérkezelt fogat időszakonként ellenőriztetni kell.
Végleges tömés volt.
Ma azért mentem vissza, hogy kapjak új tömést, mert kiesett.
És megállapította az új orvos, hogy gyökérkezelni kell.
Dolgozott is vele. Kelemetlen is még azon a részen.
Ez normális?
Ja, és ideiglenes tömés van benne.
"a fog szándékosan lökte ki a tömést"
Ilyen nincs. Nem is értem, hogy mire gondoltál. De mindegy is, mert semmi ilyesmi nem létezik.
"vagy csak rosszul lett megcsinálva, és véletlenül esett ki?"
Azért nem annyira fekete-fehér a dolog, hogy kiesett a tömés = rosszul lett megcsinálva! Ez egy lehetőség. További lehetőségek:
-A fogászati technológia nem tökéletes.
-A fogorvos hozott anyagból dolgozik, így ennyit tudott megtenni.
-A beteg nem vigyázott kellően a tömésre.
De egyszerre persze több lehetőség is fennállhat.
"Nem is értem, hogy mire gondoltál"
Arra, amikor a test kilöki a nem oda illő dolgot.
"-A beteg nem vigyázott kellően a tömésre"
Mégis hogy kellett volna vigyázni rá?
Amit gyerekként betömtek, azzal sosem volt semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!