Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel szedhetek ki a gyökérkez...

Mivel szedhetek ki a gyökérkezelt fogamból a vattát?

Figyelt kérdés
Jovohet hetfoig cserelgetnem kell csak azt teljesen elfelejtettem megkerdezni hogy milyen idokozonkent kell cserelnem es hogy mivel szedhetem ki? Gyogyszertarba vettem sterilizalt vattat az jo?
2024. ápr. 18. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Te azt sehogy sem tudod megoldani
2024. ápr. 18. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam bent hetfoig, ha kiesik? Hát ezt mondta ezt csináljam
2024. ápr. 18. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha azt mondták, hogy szedd ki naponta, akkor ki kell szedni, gondolom az csak a lyukban van felül, nem a gyökérben, azt ki tudod szedni egy fogpiszkálóval. Ha nem szeded ki, akkor a váladék a vatta alatt meggyűlik és begyullad a fogad.
2024. ápr. 18. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Csipesszel is ki tudod húzni, előtte alkohollal fertőtlenítsd le.
2024. ápr. 18. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Az ha a fültisztító kis pamacsát belemártom listerinbe és azzal “fertőtlenítem” le az nem jó? És milyen alkohollal szabad? Csak azt nem tudom még milyen idő közönként kell cserelni?
2024. ápr. 18. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Uhaa teljesen félre olvastam a csipeszt fertőtlenítsem le?!? De bolond vagyok😂
2024. ápr. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!