Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elfog múlni magától?(többi lent)

Elfog múlni magától?(többi lent)

Figyelt kérdés

1 hete kb fáj a fogam,

Néha néha rá kezd akkor nagyon lüktet sajog, főleg éjszaka kezd rá, magától nem fog elmúlni?

Fájdalom csillapítót nem vettem még be, flector por levinné a gyulladást?

Megusznám a fogorvost?

Ugyanis rettegek tőlük

2024. ápr. 8. 15:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor Frontin. Szedd össze magad, nem vagy gyerek!!
2024. ápr. 8. 16:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Hol élsz kérdező? Én is panikbeteg vagyok, ha egy településen vagyunk elmegyek veled.
2024. ápr. 8. 16:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Magánban nem húznak fogat, csak ha tényleg nem menthető már.

Éjszakai lüktető fájdalom nekem fogbélgyulladás miatt volt, van, megkezdte a gyökérkezelést, most lekopogom, elvagyok, akkor fájt nagyon, még 4 szuri után is, mikor épp szedte a gyulladt részén az ideget. De megérte, ha később nem fog fájni és megmarad a fogam.

2024. ápr. 8. 16:20
 14/22 A kérdező kommentje:
Zalabán élek es te?
2024. ápr. 8. 16:20
 15/22 A kérdező kommentje:
13 as neked folyamatosan fajt?
2024. ápr. 8. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:

14 sajnos Kecskemét, így nem tudok segíteni személyesen.

13-as is én voltam, nem fájt még folyamatosan, mivel aránylag hamar eljutottam az orvoshoz. De csak azért, mert előtte fél évig szenvedtem egy másik fogammal, aminél 5 perc alatt megszüntették a fájdalmat azóta lekopogom véglegesen.

2024. ápr. 8. 16:35
 17/22 A kérdező kommentje:

Értem, de gondolom azért nem fáj folyamatosan mert még nincs teljesen begyulladva nem?

Szóval a kezelés se lesz fájdalmas? Érzéstelenítéssel?

2024. ápr. 8. 16:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha gyulladt lehet előtte írnak fel antibiotikumot, itt olvastam, hogy szoktak olyat is, nekem még sosem írtak fel fog miatt, pedig rendszerint be vannak gyulladva, ugyanis vagy pénz vagy bátorság hiányzik a rendben tartásukhoz :(

Inkább készülj arra, hogy lehet picit érezni fogod és ha mégsem, akkor hatalmas megkönnyebbülés. De rendesek a dokik, jelzed, hogy fáj, akkor adnak még érzéstelenítőt.

2024. ápr. 8. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Nyugtatót én is vettem be előtte, volt, hogy jeleztem is a dokinak, hogy parázós vagyok, így figyelmesebb volt.
2024. ápr. 8. 16:44
 20/22 A kérdező kommentje:
18 as irhatok.privibe?
2024. ápr. 8. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!