Corsodyl szájvíz mennyi idő alatt viszi le a gyulladást?
Figyelt kérdés
Be van dagadva az ínyem egy betört foggyökér miatt.Egy órával ezelőtt mostam fogat utána öblögettem a Corsodyllal de egyelőre csak elkezdett fàjni kicsit az ínyem a duzzanat viszont még mindig ugyanúgy van.Első használat után még nincs eredmény?És miért kezdett el fájni az ínyem?31/Fmárc. 19. 20:19
1/5 anonim válasza:
De a foggyökeret már kiszedték? Ha igen, akkor kb 3 nap alatt. De fájdalomcsillapítót is bevehetsz, az is gyulladáscsökkentő. Ha még benn van a gyökér, akkor nyilván az a legfontosabb.
2/5 A kérdező kommentje:
A foggyökér bent van.Így nem fogja levinni a gyulladást?
márc. 19. 20:53
3/5 anonim válasza:
Szerinted a corsodyl kiszedi neked a gyökeret (a gyulladás okát)? Nem. Ehhez fogorvos kell/kellett volna már régóta.
4/5 anonim válasza:
A szájvíz csak az újabb fertőzést akadályozná meg, a meglévő fertőzésre nincs hatással.
Az majd elmúlik magától, ha nincs felülfertőzés.
De fogorvoshoz kell menni, és kivetetni, az maszeknál sem drága, vagy akár államinál ingyenes is, mivel sürgősségi ellátásnak minősül.
5/5 anonim válasza:
Ezt nem is értem: a fogorvos elengedett betört foggyökérrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!