A herpesz hány nap alatt múlik el?
hát.. ez sztem egy pár dologtól..
hát ha teszel is ellene,veszel rá tapaszt,vagy kened valami rávalóval akkor biztosan minél hamarabb,viszont ha elkapargatod folyton akkor az tovább ott lesz...
Ha egyszer elkaptad a herpesz vírust, soha nem szabadulsz meg tőle. Mindig a szervezetedben marad, csak többnyire lappang. Amikor pedig valamiért fokozódik az immunrendszered működése (pl. ilyen kora téli időben, fagy influenzaszezonban stb.) előtör és okozza a sok kellemetlenséget. Általánosan elmondható, hogy mindenféle kezelés és piszkálás nélkül 1-2 héten belül el kell múlnia. Ha nem, akkor legcélszerűbb a háziorvosodhoz fordulnod.
Bővebb info: [link]
Én ugy vagyok vele hogy ez egy fertőzés!
A gennyesedett sebet meg tisztitani kell!
nekem kb 2-3 évente jön csak ki, de 3 nap alatt kivégzem!
Nem szoktam rá tenni se fogkrémet se semmit! Egy valamit csinálok napjabá 3-4 alkalommal tiszta arctisztito tonical vagy orvosi szesszel mosom!
Picit feláztatom a tetejét akkor a holyagok kilukadnak, alkoholos/ tonicos vattával kitakaritom! És kész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!