A szegfűszeg jó fájdalomcsillapításra?
Figyelt kérdés
Kevés vÿzbe tettem szegfűszeget és mikróztam. A víz elsárgult,motmár öblögethetek így vele? 3 napja fáj a fogam. Tudom tudom orvos,gyógyszer stb de jelenleg se gyógyszerem se fogorvoshoz nem tudok menni még 1 napig. Beválhat?2024. márc. 4. 07:24
1/5 anonim válasza:
Nekem sosem segített a szegfűszeg.
Az egyetlen tuti bevált recept a Flector vagy Cataflam.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen azok a legjobbak, szegfűszegben csak az olaj miat kérdezem mert elvileg az olaja zsibbasztó hatású meg fertőtlenítő. Most öblögettem vele, fáj még de érzem hogy elzsibadt egy kicsit
2024. márc. 4. 07:33
3/5 anonim válasza:
Zsibbasztja,de nem fog elmúlni a fájdalom, vagy hát attól függ , mert ínyre jó. Viszont nem tudom miért melegíted, én natúran alkalmazom.
4/5 anonim válasza:
Rágcsálva van értelme, bár ha komoly a fájdalom, nem fog segíteni. Enyhe zsibbasztó hatasa van csak
5/5 A kérdező kommentje:
Enyhítette már most így van hogy nem is fáj utána megint rákezd. De jobb mint a semmi
2024. márc. 4. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!