Szerdán fogad a fogorvos,van valami házi praktika,hogy addig nem duzzadjon fel jobban az arcom? Vagy ha tud távozni a váladék már nem fog?
alkoholmentes corsodyl vagy curasept vagy sós víz
1 teáskanál só egy pohár meleg vízbe, majd ezzel öblögetni 3-5 percig, akár naponta többször.
Szegény,ez sejthető volt.
A dalacin az nagyon jó a fogra. De azert arra készülj, hogy hasmenést fog csinálni. Szóval legyen nálad hasfogó mindig meg probiotikumot szedj mellé es még utána is nyugodtan vagy 3-4 hónapig.
Nekem is egyszer kellett szednem a dalacint, hasonló a törtenetem. Nekem brutalis hasmenést okozott már a masodik szem. Clarex nélkül sehova nem tudtam menni és még akkor is volt, hogy necces volt a helyzet. Ha nem lett volna közelben wc, biztos bokáig fo**om magam. És ez még a gyógyszer abba hagyàsa utàn 2 hónapig tartott.
Nem biztos, hogy Te is így jársz. Csak elmondom a tapasztalatom.
Nekem egyszer húztak vagyis vésték, mert bele volt törve. Kaptam érzestelenítőt.
Nem mondom, hogy nem éreztem, de kibírható. Mondjuk ahhoz tudnàn hasonlítani mint mikor beverem a labujjamat. De szerencsére 1p tart az egesz. Tül leszel gyorsan. Később mèg lehet fogsz érezni kis fàjdalmat, de az meg már ennyire sem vészes. Csak ne piszkáld majd a sebet🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!