Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerdán fogad a fogorvos,van...

Szerdán fogad a fogorvos,van valami házi praktika,hogy addig nem duzzadjon fel jobban az arcom? Vagy ha tud távozni a váladék már nem fog?

Figyelt kérdés
Szerdán megyek fogorvoshoz. Addig otthoni praktika,hogy legalább az arcom ne duzzadjon fel jobban? Szombaton letört a fogamból egy darab. Tegnap elkezdett fájni reggelre a fájdalom elmúlt de az ínyemen lett egy gennyes duduor ami, fogmosáskor kiis fakadt, azóta is szivárog belőle a váladék. Enyhe arc duzzanat van.
febr. 19. 20:31
1 2
 11/18 anonim válasza:

alkoholmentes corsodyl vagy curasept vagy sós víz

1 teáskanál só egy pohár meleg vízbe, majd ezzel öblögetni 3-5 percig, akár naponta többször.

febr. 20. 00:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek a tippeket. Eddig szerencsére nem lett rosszabb.
febr. 20. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez jó hír!

Es holnap go a doki!🙂

febr. 20. 17:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, kaptam rá dalacint, és utánna sajnos húzni kell.
febr. 21. 10:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Szegény,ez sejthető volt.

A dalacin az nagyon jó a fogra. De azert arra készülj, hogy hasmenést fog csinálni. Szóval legyen nálad hasfogó mindig meg probiotikumot szedj mellé es még utána is nyugodtan vagy 3-4 hónapig.

Nekem is egyszer kellett szednem a dalacint, hasonló a törtenetem. Nekem brutalis hasmenést okozott már a masodik szem. Clarex nélkül sehova nem tudtam menni és még akkor is volt, hogy necces volt a helyzet. Ha nem lett volna közelben wc, biztos bokáig fo**om magam. És ez még a gyógyszer abba hagyàsa utàn 2 hónapig tartott.

Nem biztos, hogy Te is így jársz. Csak elmondom a tapasztalatom.

febr. 21. 11:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmi ilyen gondom nem volt a dalacinnal elvielg lement a gyulladás. Holnap reggel megyek és kihúzza. Mondjuk ettől nagyon parázok, hogy fájni fog.
márc. 5. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer húztak vagyis vésték, mert bele volt törve. Kaptam érzestelenítőt.

Nem mondom, hogy nem éreztem, de kibírható. Mondjuk ahhoz tudnàn hasonlítani mint mikor beverem a labujjamat. De szerencsére 1p tart az egesz. Tül leszel gyorsan. Később mèg lehet fogsz érezni kis fàjdalmat, de az meg már ennyire sem vészes. Csak ne piszkáld majd a sebet🙂

márc. 5. 22:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem hál isten nincs letörve íny alá, meg csak a belső feléből tört le.
márc. 5. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!