Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foggyulladás miatt antibiotiku...

Foggyulladás miatt antibiotikum (augmentin)létezik,hogy nem hatna?

Figyelt kérdés

3.napja szedek Augmentint,tegnap megpróbálta kihúzni a doki a fogam,de semmilyen mennyiségű érzéstelenítő injekció nem volt elég sajnos,viszont elég rendesen megropogtatta.

Így meghosszabbodik az idő is amíg az augmentin hat,hogy még meg is cibálta a fogam vagy szimplán nekem nem jó ez az antibiotikum? Irassak másikat vagy még várjak? Úgy érzem,hogy semmit nem csinál ez a gyógyszer a fogammal.

3 óránként kell Flectort bevennem,mert elviselhetetlen a fájdalom,nem akarok sokáig szenvedni.:(

febr. 14. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyent sem hallottam még. Fogfájásra antibiotikumot.
febr. 14. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Be van gyulladva a fogam,amiatt fáj,és így is egy hétig szenvedtem mielőtt felírta volna,hátha lemegy a gyulladáscsökkentőtől alapon..dehát nem ment le..
febr. 14. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs más hátra mint elöre. Pár perc fájdalom és jobb is lesz.
febr. 14. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Az Augmentin hatásos, de nem a gyulladásra, vagy a fájdalomra.

Az a bacikat öli meg, ami után, ha nincs újabb fertőzés, idővel elmúlik a gyulladás és a fájdalom is. De ez nem megoldás.

Én keresnék egy jó szájsebészt, az úgy kikapja a fogadat, észre sem veszed.

febr. 14. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Mikor várható hogy lemegy a gyulladás szerintetek ?

Arra várok,utána mindenképp kihúzatom, csak múlna már el. :( így nem merek újra fogorvoshoz menni,rettegek hogy megint hozzányúlnak így,nem hat az érzéstelenítő a gyulladás miatt és megint csak így maradok ilyen erős fájdalmakkal.

febr. 14. 13:27
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az AB kb. 3. napon kezd hatni.
febr. 14. 13:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez q 3.nap és semmi...:(
febr. 14. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!