Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha nem tudok jegelni bölcsessé...

Ha nem tudok jegelni bölcsességfog műtét után, akkor sok idő lesz, mire a duzzanat elmúlik?

Figyelt kérdés

Tegnap műtötték a bölcsességfogamat (vízszintesen feküdt az ínyben). Még nem érzek semmilyen fájdalmat (amit furcsálok, mert nagyon erős fájdalmat emlegetett a szájsebész, hogy számíthatok rá), csak az arcom duzzanatát érzem, ami fura és zavaró, de nem fájdalmas.

Jegelni nem tudok, mert nincsen fagyasztóm, maximum hideg vizes borogatást bírnék csinálni.

2024. febr. 13. 06:49
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hát ha nincs, akkor nincs, ez van. Nekem szájzáram volt majdnem 2 hétig.
2024. febr. 13. 07:23
 2/4 PMC Wagner ***** válasza:
Ez egyéntől függő.
2024. febr. 13. 22:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül 3. napra elmúlt magától is a duzzanat és megúsztam az egészet fájdalom nélkül.
2024. febr. 15. 06:33
 4/4 PMC Wagner ***** válasza:
Nekem ma húzták a jobb felsőt :) Egyenlőre anyhe a fájdalom, inkább olyan mintha a többi fog fájna
2024. febr. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!