Melyik szájvíz a legtartósabb?
Figyelt kérdés
Colgate Plaxot próbáltam nem jött be, elég gyenge (rózsaszín és kék is), Most a Listerine-t használom 2 napja, elég rágógumi ízű, de ez sem az igazi. Olyat keresnék, ami tényleg kitart jó lehelletben legalább 5 órán át, ha eszik is az ember. Melyik ez, vagy kinek melyik vált be?2010. okt. 24. 09:39
1/5 anonim válasza:
első körben inkább nézesd meg a fogaidat ill keress fel egy gasztroenterológust is...
2/5 anonim válasza:
Azt felejtsd el,hogy eszel is közben és 5órán át mentol illatú a szád. Nekem Aquafresh van. Az elég jó. Bár a listerinetől nem erősebb szerintem. Fontos,hogy alaposan moss fogat,használj fogselymet! és a nyelved is tisztítsd meg fogkefevel. Szájvízzel pedig legalább fél percig öblögess és utána már ne öblíts vízzel.
4/5 anonim válasza:
10:30-as mindent leírt. Én Listerine-t használok, fogselymet is, és néha, amikor érzem, hogy kiszárad a szám, pár korty vizet megiszom. Kellemetlen lehelet (lehellet?) azért is lehet, mert nem termelődik elég nyálad, ami "átmossa" a fogaid (vagy valami ilyesmi)
5/5 anonim válasza:
A legtartósabb a Corsodyl. Viszont elég erős, az egész száj baktériumflóráját kiirtja ami nem egészséges, meg hosszú távon mellékhatásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!