Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kaposváron alaposan dolgozó...

Kaposváron alaposan dolgozó fogorvost kit tudnál ajánlani? Akinél az árak is elfogadhatóak.

Figyelt kérdés

Aki mielőtt fúr, alaposan mérlegel, ha kell, kikérdezi a pacienst. Elmondja, ha különféle lehetőségek vannak, azoktól mi várható, bevon a döntésbe. Nem esik ki a tömés fél év múlva, stb, tehát szakmailag is tud, de nem töm feleslegesen.

Aki ajánlasz, érdekelne, mi miatt ajánlod őt.

Előre köszönöm a hasznos válaszokat!

2024. jan. 30. 14:57
 1/2 anonim válasza:
100%

Őszintén mondom hogyha teheted, mert nem olyan sürgős, menj államiba. 3 fogamat is ott tömték, kaptam érzéstelenítést, kedvesek voltak velem és azöta is álnnak a tömések. A váró nem csilivili, az eszközök nem a legújabbak, az első tömesre 3 hónapot vartam, de nagyon meg voltam elégedve és egy

forintomba se került. Egyébként meg Vajda Leventét ajánlom. Amíg magánba jártam, szerettem. Türelmes, alapos, az arak meg elfogadhatóak.

2024. jan. 31. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Simon Tibor.
aug. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!