Miért érzékeny a tömött fogam 2 héttel a kezelés után is?
Az egyik örlőfogamat 2 hete tömték, az első 4-5 napban még harapásra is érzékeny volt, hidegre és melegre szintén. Harapásra már nem érzékeny, de hidegre még valamennyire igen.
Másnak is tartott ennyi ideig a tömés utáni érzékenység?
Lehetségesen pár hét aztán elmúlk
Bár volt amit nekem gyökérkezelni kellett utána tömettem be így gond nincs vele
Nagyon ne erőltesd a hideget ha érzékeny hadd gyógyuljon meg talán ha benyomnál némi kálciumot az se ártana
3-as valasz, csak en nem tudtam volna ilyen szakszeruen.
Nekem harom ilyen esetem volt. Nem nagy, inkabb mely tomesek. Ket esetben honapokkal kesobb begyulladas es gyokerkezeles lett a vege. De szamitottam ra, mert kicsit sem csokkent az erzekenyseg.
Harmadszorra viszont, es 11 eve ennek, volt egy hasonloan erzekeny fogam tomes utan, de fogorvos mondta, varjunk, meg meg is nyugodhat a fog. Es kert, ovakodjak a tul meleg, tul hideg eteltol.
Itt meg szinten volt egy gyanus erzes par honap mulva, de aztan teljesen elmult.
Az egyik gyokerkezelt fogam viszont anno mar arra is erzekeny volt, ahogy beszivtam a levegot, direkt, tesztelve, faj-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!