Gyökértömést-végleges gyökértömést lehet tenni úgy egy gökérkezelt fogban, hogy még panaszos? már 3 szor ki van takarítva nincs benne semmi, mikroszkóppal se látnak semmit..most az orvos véglegesre akarja tömni,hogy majd azalatt megnyugszik...
Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 19:50
21/32 anonim válasza:
Pedig ha kiidegelik akkor annak nem szabadna fájnia. Végsősoron ha nem múlik el a fájdalom akkor húzás... 😔
22/32 A kérdező kommentje:
hatha meg a tobbi tisztitas megoldana? vagy ez a vegleges tomes?
2024. jan. 24. 21:45
23/32 anonim válasza:
Nagyon szokatlan jelenség, amit írsz, ezért van, hogy az orvos is eljezdett találgatni gyakorlatilag. Ha nem mikroszkópos gyökérkezelés lenne, akkor mondanám, hogy az segíthet, így viszont azt gondolom, hogy amit azzal nem lát, azt kipiszkálni se fogja tudni. Sajnos az orvoslásban van ilyen, hogy valami érthetetlen, szokatlan dolgot találnak, és nem tudnak vele mit kezdeni. Szóval ha az orvosnak sincs más ötlete, meg lehet próbálni a végleges tömést is.
24/32 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt utolso!
De ha minden tisztitasra reagal a fogam csak nem tart a fajdalommentesseg egy hetig… akkor nem az van h vmi baci csak ott marad a mellekagban es par nap utan ujra szaporodik?
2024. jan. 25. 04:53
25/32 anonim válasza:
Nem mellékágról lehet szó, hanem a kezeléssel nem éri el tökéletesen a gócot. Pl nem a gyökércsúcson van, hanem kicsit feljebb az oldalánál. Más is lehet, ez csak egy példa.
26/32 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. voltam ma es sokaig neztek a fogam mikroszkoppal ..mindent kerestek benne..neztek a ct-t is..nagyon alapos volt a doktorno...azt mondta nincs mar mit tisztitani rajta es ha csak cserelgeti a gyogyszert benne akkor az se jo es tul lehe tkezelve illetve elrepedhet...ha az ő foga lenne akkor betömetné.. így beleegyeztem... közben az egyik kis mellékcsatornába is ment a tömésből, azt mondta az nagyon jó..az egy kicsit fájt..
2024. jan. 25. 12:08
27/32 anonim válasza:
26. Épp kérdezni akartam a CT-t, esetleg MRI-t, de ezek után már tényleg érthetetlen.
Én azért lehet elmennék egy másik orvoshoz, biztos van aki elvállalna.
És ezek után nem zárnám ki pszichés faktort sem.
Jobbulást!
28/32 anonim válasza:
Nekem egy felső teljes hidam van és képzeld el hogy kivannak idegelve a fogaim és a mai napig megszokott néha fájdulni, hol az egyik hol a másik...Az orvosom se tudta hogy miért...De csak kis időre szokott fájni aztán elmúlik. Érthetetlen.
29/32 A kérdező kommentje:
regota vannak gyokerkezelve?mert azt mondjak gyk utan 6 honapig a kissebb tunetek normalisak...
2024. jan. 25. 15:16
30/32 A kérdező kommentje:
milyen psziches faktorra gondoltal?
2024. jan. 25. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!