Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nov.16. -án megyek minta...

Nov.16. -án megyek minta véterre az állandó fogszabályzóhoz! Lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

mien érzés amikor felrakják az állandót?O.o

azt olvasstam h nem szabad keményet enni se rágózni?o.O

ez most komoly?o.O nem rágózhatok!és az első napokba mit ajánlót iskolába kajának vinni?és szerintetek mennyire zavarja a fiúkat ha egy lány fogszabályzós? o.O attól retegek hogy meglát valaki az utcán és kinevet hogy nézzd ott a drótfogú:S!!! Előre is köszönöm a válaszokat.!

2010. okt. 22. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 25 éves vagyok, január óta van fogszabályzóm. És nem esztétikus, hanem fém:)

Egy cégnél dolgozok egy stúdió vezetőjeként, és imádom a fogszabályzómat. (vaskerítésnek hívom:) Az első pillanattól kezdve nagyon szerettem, és már most sajnálom, hogy pár hónap múlva le kell venni. Tudod sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy sok pénzt kiadjanak a fogszabályzásra, pedig ki ne szeretne szép, szabályos fogsort?

Legyél büszke arra, hogy Neked volt lehetőséged megcsináltatni, és mosolyogjál vele sokat. Tapasztalatból mondom, a pasik kifejezetten szeretik, szexisnek tartják. Anyukám erre azt mondta, hogy nem hiszi el, hogy a férfiak ennyire hülyék:D

A fogszabályzó felragasztása egyáltalán nem fájdalmas, nekem 30-35 perc alatt kész volt. Aztán persze lehetnek kellemetlenebb pillanatok, főleg, amikor mész majd állításra, és húznak rajta egy kicsit. De ezt se úgy képzeld, hogy valami szörnyű fájdalom, egyszerűen egy kicsit érzékenyebbek lesznek a fogaid utána 1-2 napig. Nekem egy nagyon picit mindig sajognak, és nem is igazán bírok kemény dologba beleharapni. Pl. almát nem ettem január óta, és egy rántott húst is csak úgy tudok megenni, ha feldarabolom, és a hátsó fogaimmal rágcsálom el. De nem is igazán próbálkozok, az öcsém is fogszabis, ő gondolkodás nélkül beleharap mindenbe. Neki viszont már esett is le brackettje emiatt.

Én rágózni szoktam, de nem olyan könnyű, néha beleragad a drótokba, vagy gumikba:)

Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezz, megpróbálok válaszolni:)

2010. okt. 23. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:

:D Köszönöm, nagyon sokat segitetél!:)

Igen azt szeretném még kérdezni, hogy éjszaka nem zavar kilehet töle pihenni magad?

És az emberek első pillanatól eltudták fogadni vagy volt aki emiat furán nézzet rád?Köszönöm még 1×!!:D

2010. okt. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!