Félek a fogszabályzó levételétől?
Sok dolog zavar. Pl. itt sokan írták, hogy visszaállt a foguk az éjszakai ellenére. Rendesen hordták? Nagyon félek hogy újra olyan lesz mint volt, mert akkor nagyon utáltam magam. Tudom, hogy a retenciós készüléket örökre kell hordani, csak később már elég ritkábban is, de ez is olyan nyomasztó, hogy egy életen át szenvednem kell vele ha szép fogat akarok. Valamint én azt a rögzített sínt nem szeretném, sokaktól hallom, hogy kérdés nélkül felteszik. Nincs ebbe beleszólása annak akié a fog? :')
Attól is félek, hogy lecsiszolják a szemfogaimat, sokaknak azt is kérdés nélkül csinálják, nekem így tetszenek hegyesen. Tudom szólni kéne mindenről előre, de olyan beszari vagyok, félek, hogy elfelejtem.
Írd fel egy papírra, amit mondani akarsz, és tartsd a kezedben. Úgy remélhetőleg nem felejted el megnézni.
Miért csiszolnák le a szemfogaidat?
Kitalálsz valami képtelenséget, aztán aggódsz miatta... Majd, ha lesz valami probléma, akkor megoldják/megoldod, addig meg ne gyötörd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!