Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nő vagy férfi fogorvost...

Nő vagy férfi fogorvost választotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múltbéli tapasztalatok azt az eredményt hozták bennem, hogy a női fogorvosok nem olyan megbízhatóak, mint férfi társaik.

Ti hogy látjátok? Mindenféle rossz nélkül modnom ezt...

2010. okt. 22. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is férfi fogorvosom van, gyerekkori tapasztalatból kiindulva, amikor is a női fogorvos nem igazán nyűgözött le a fogúzási technikájával (összevissza cibálta a fogamat és vele együtt a fejemet is). Inkább egy erős férfi mellet döntök.
2010. okt. 22. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt a véleményem amíg meg nem ismertem a mostani fogorvosomat. Egy nagyon kedves, szimpatikus nő. Húzott már hátsó fogamat, és simán kivette, nem is fájt. Gyerekeimet is hozzá hordom.
2010. okt. 22. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már nőnél és férfinél is. Véleményem szerint is sokkal jobb a férfi fogorvos, sokkal óvatosabban csinálja mint egy nő. Meg ha még helyes is akkor a legjobb. 26/L
2010. okt. 22. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fogszabis dokim nő, a szájsebészem férfi. Még van egy szimpla fogdokim is (aki csak töm meg ilyenek). Mind a hárman nagyon jók. Meg vagyok elégedve velük. Szóval nem tudnák dönteni.
2010. okt. 22. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem az oros nemétől, hanem a képzettségétől, kézügyességétől függ.

Találkozztam nagyon jó férfi fogorvossal, de nagyon rosszal is.

A női fogorvosokkal is hasonlóak a tapasztalataim.

2010. okt. 22. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én fogorvosom férfi. A nőkben sajnos kevesebb az empátia, meg ugye ha nő a páciens, akkor ez a folytonos rivalizálás megy kimondatlanul is... (a háziorvosom nő és sajnos róla ez a véleményem). Szóval én a férfiakra szavazok, bár ennek - mint ahogy bármelyik szakmának - nem kellene nemtől függőnek lennie.

25/L

2010. okt. 22. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kimutatás, miszerint a nők a férfi orvosokban bíznak meg jobban, a férfiak pedig a női orvosokban. Épp azért, mert állítólag bár akaratlanul, de figyelmesebbek a dokik az ellenkező nűmekkel.

Te milyen nemű vagy kérdező?

2010. okt. 22. 21:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a tapasztalatokat.

Én 26 éves fiú volnék. Közben voltam a dokinőnél, és nagyon jó benyomást keltett bennem. A mellett, hogy megjegyezte milyen szép szál legény vagyok, még hozzáértőnek is tűnt. Remélem a továbbiakat, merthogy úgy döntöttem, maradok nála, szóval a továbbiakat is vele csináltatom.

Ezt csak zárójelben, de szerintem nem az számít, hogy ki mennyire fájdalommentesen húz fogat, hanem a minőség.

Köszönöm a válaszokat!

Üdv!

2010. okt. 22. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy szép (hosszú) kapcsolat kezdete...
2010. okt. 22. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint jobban szeretek nő fogorvoshoz járni,kevésbé zavaró a jelenléte mikor a vizsgálat folyamán közel hajol vagy számba nyúkál.A fogorvosnőmnek könnyü keze van,nem kellemetlenek nála a kezelések. Egyszer voltam férfi szemorvosnál és elég rossz volt mikor pár cm-re volt az arca az arcomtól és úgy bámult a szemembe.Elég szőrmók volt a doki,meg a test szaga is érződött.Az ilyen közeli vizsgálatokra inkább nőhöz megyek,sokkal diszkétebbek mint a férfiak.Semmi kifogásom a férfi orvosok ellen, de akkor legyen jól ápolt,finom stilusú.
2017. márc. 3. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!