Mikor érdemes cikrónium koronát választani?
Helyfüggő.
De én nem választanám ezt újra, életem legdrágább és egyik legnagyobb hibája volt
5-ös vagyok. Azért kérdeztem, hogy mi a gond vele, mert nekem is van, 6 tagú híd felül a front fogakon. Mindent tudok enni vele, azzal nincs gond, de túl fehérek, túl nagyok, szerintem is messziről látszik, hogy nem eredetiek.
És amióta ez a hidam van (gondolom nincs összefüggésben, hogy cirk.) , sajnos rendszeresen véletlenül köpködök. Mióta észrevettem, mielőtt megszólalok, direkt lenyelem a nyálam, de akkor is... Amikor mondtam a fogorvosnak, azt mondta, ilyenről még nem is hallott... EZ mitől lehet?
7-es! Azért fröccsenhet nyál a szádból beszéd közben, mert nem az eredetinek megfelelő alakú/méretű/elhelyezkedésű az új fogad, és a hangképzést a régi fogak szerint tanultad, és most is úgy csinálod. Ez nem köpködés, az akaratlagos, de ez véletlenül/akaratlanul történik. Valószínűleg módosulni fog a hangképzésed, és akkor megszűnik ez a kellemetlenség.
Az orvosnak nem hiszem, hogy nem találkozott még ilyennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!