Van 1 gyökérkezelt fogam, kicsit fáj, még kicsit gennyes azt mondták kamilla tea hat, igaz ez? És ha igen nem kell menjek orvoshoz?
Azt mondták a kamilla tea hat, és nem 1ismerősöm ajánlotta. Azért 1próbát megér, de az is igaz, ha nincs genny akkor kevés az esélye hogy a fog fáj.
De igazándiból én most úgy érzem hogy az ínyem van begyulladva, nem tudom miért de alulról megérintem a bőröm akkor mintha fel lenne dagadva
A kamillatea annyit fog érni, mint halottnak a csók.
Lehet, hogy sipoly, amit ki kell tisztítani, de lehet, hogy új gyökértömés kell.
Ha most végezték a gyök.kezelét, akkor valószínűleg nem tisztítoták ki a gyök.csatornákat teljesen és irritálódott, MINDENKÉPP menj el vele orvoshoz, mert valóban gyulladás lehet, ami terjedhet tovább a szervezetben.
egy fogdoki
Feltetlenul menj vissza, mert ez egy goc a szervezetedben!!! Valoszini meg kell rezekalni, vagyis levagjak a gyoker csucsat. Rosszabb esetben kihuzzak!
Antibiotikum valoban segit, de attol meg menj vissza!!! vagy masik dokihoz, ha nem foglalkoznak veled erdemben!!!
ne fokozzuk tovább :( egyértelműen húzás lesz, de nem baj ha eddig 3húzást kibírtam akkor ez semmit sem fog számomra jelenteni.
Ja és mellesleg jó hogy egy fog doki is írt kommentet:)))
antibiotikumot még nem ittam azt se tudom milyen az íze
hétfőn elmegyek a dokihoz.
Csak amikor röngenezni kell, öklendezek és az nagyon hányásra késztet :D kis bénázás
de amikor hozzá érek a fogamhoz akkor nem fáj, sőt amikor el múlt a fogfájás és eszek valamit, akkor sem fáj szerintem begyulladt a fog gyökerem
vagy nem tudom már mi van begyulladva de vmi biztos
vagy csonthártya vagy az ínyem vagy a foggyökerem de vmi biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!