Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fájhat a fogam ha nem...

Miért fájhat a fogam ha nem lyukas?

Figyelt kérdés
Fáj néha egy fogam amivel már voltam is fogorvosnál. Azt mondta, hogy nagyon kis lyuk van benne, ezt be is tömte. Ez kb egy hónapja volt, de most megint elkezdett fájni ugyanaz a fog.
2023. nov. 23. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdemes alá benézni, CT vagy röntgenre, lehet, hogy gyökérkezelés szükséges, esetleg tályog van alatta stb.

Jobbulást!

2023. nov. 23. 10:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Röntgent azt csinált és semmit nem mutatott ki.
2023. nov. 23. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű a fájdalom, mennyire intenzív, mi váltja ki?
2023. nov. 23. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Van mikor nagyon fáj, van mikor meg egyáltalán nem. Olyan mintha az egész fogam feszülne úgy tudom leírni, csak úgy magától kezd el fájni. Hidegre, melegre, ráharapásra nem érzékeny, se kocogtatásra nem volt az a fogorvosnál. Mikor ideges vagyok olyan mintha akkor jobban fájna meg mikor nem alszom ki magam rendesen. Egyébként éjszaka valószínű szoritom vagy csikorgatom a fogaimat, mert néha arra ébredek, hogy alig bírom kinyitni a számat.
2023. nov. 23. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Stressz, idegi érzékenység.
2023. nov. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!