Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félig épített fog húzása...

Félig épített fog húzása közben beletörhet az ínyembe?

Figyelt kérdés

Jobb, felső hatos fogammal évek óta küzdök.

Kb. két évente újra kell tömni, mert folyamatosan törtek le belőle darabok és most kb. a fele tömés már.

Elkezdett fájni, úgy gondolom ebből húzás lesz, bár még nem volt gyökérkezelve.

A bökkenő, hogy 8 hetes terhes vagyok és kissé tartok a komplikációktól, hogy ha húzni kell beletörik és ez mivel jár ez a babámra nézve, mindamellett, hogy azért eléggé félek önmagában is a beavatkozástól, mivel még csak eddig tömve voltak fogaim.

2023. nov. 22. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Se a beletörés se a gyökérkezelés nem hat a babára, de a kezeletlen gyulladás sajnos igen.
2023. nov. 22. 22:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Holnap reggel feltétlen kérek időpontot.

Az általam érzett esetleges fájdalom sem káros számára?

Bocsánat, első terhességem, kicsit vakon vagyom.. :/

2023. nov. 22. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót a húzással járó stressz, de a legveszélyesebb, ha marad a gyulladás. A kisebbik rossz, ha kezelik a fogat, így vagy úgy. De miért ne próbálnák meg gyökérkezelni? Ugyanúgy lehet terhesen azt is.
2023. nov. 23. 07:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Gyökérkezelték😊
2023. nov. 23. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szuper :-) Reméljük, még sokáig veled marad.
2023. nov. 23. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 34 hetesen szedtek kismamaként ki egy fogamat nem volt baj.
2023. nov. 23. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére nagyon jó fogorvosom van, ezzel a foggal hatodikos korom óta vannak bajok, most 23 vagyok! 😁
2023. nov. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!