Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fájhat a fogam?

Mitől fájhat a fogam?

Figyelt kérdés

Kb olyan 4 napja éreztem este, hogy a leghátó fogam alul és felül is,(sajnos nem tudom a pontos nevét) ha ráharapok fáj.

Másnapra elmúlt, viszont egy két napra rá újra előjött, viszont mostmár csak a felső fáj. (csak ha ráharapok, amúgy nem érzem)

Mosom rendszeresen, megnéztem, sérülést, lyukat meg ilyesmiket nem látok rajta, teljesen fehér, kívül, belül. Feldagadva sincs az sem inyem, sem az arcom.

Mitől lehet vajon? Mert kicsit már zavar, ráadásul nagyon félek a fogorvostól, így előbb gondoltam utána kérdezek.

2023. nov. 22. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Hat ezt igy nem lehet megmondani, sok oka lehet.

Mindenkeppen menj el fogorvoshoz.

2023. nov. 22. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani, azért mert jónak tűnik, belulrol lehet rohadt, vagy a gyökerek él gond stb.. fogorvos.. amugy pont onnan jövök én is, januárra kaptam időpontot, hasonló problémára... látszólag jó, de érzékeny lett, neha fajogat..

Nem voltál a hetekben beteg? Covid, influenza hasonló?

2023. nov. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!