Hogy történik a fogszabályzás menete?
Igen-igen, ahogy előttem is írták, először elmész, megnézik a fogaidat, abból kikövetkeztetik, hogy állandó/éjjeli fogszabályzó kell-e, és megmondják, hogy milyen röntgent csináltass. Elmész és megcsináltatod, a megbeszélt időpontra visszamész, akkor leveszik a mintát ( ne egyél mintavétel előtt, hallottam olyat, hogy valaki rosszul lett, de nyugi nem ijesztgetni akarlak, szerintem semmi extra nem volt :D :) ) és kapsz egy kis füzetet. Legközelebbi megbeszélt időpontra visszamész, elmondanak mindent, hogy pontosan mi is a probléma, kell-e húzni fogat. Utána el kell menni befizetni a fogszabályzót, visszamentek a kifizetett csekkel, és megrendelik a fogszabályzót. Utána nektek kell érdeklődni, hogy mikor jön meg, és amint megjött, szólnak és elmentek. ( ha kell húzni, akkor előbb természetesen húznak, bár hallottam már fordított eljárásról is :D )
No hát remélem segítettem, én ezeken most estem át, pontosabban csak egy részén, 2 hét múlva jön a foghúzás, aztán felteszik. :) Kitartás! :)
Köszönöm a válaszokat! Ahová én járk, a honlaopn azt írták hogy ott van a röntgen is meg minden =) Szerintem nekem is kell majd húzni, de remléem nem :S Nem azért, mert nem bírnám ki meg ilyesmi, hanem akkor lesz ott egy lukacska... majd meglátjuk :D Csütörtökön megyek!
Utolsó válaszoló, szurkolok! :D
Na voltam, és csak azért írom le, hogy hátha másoakt is érdekel :)
Először beszéltünk, aztán megnéztük az árakat, volt még egy tejfogam (amiről nem is tudtam) azt kihúzta, aztán levette a két lenyomatot, és le kellett menni a röntgenre :) Kedden megyek vissza akkor megbeszéljük aztán ermélem hamar felrakja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!