Trashboy kérdése:
Felnőttként össze csúszhatnak a fogak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet hogy két gyökérkezelt fogamat(14,15) szeretném kihúzatni mert már több mint egy éve csak lüktet vagy belenyilal a fájdalom amit Flector gyógyszerrel tudok csak "kezelni". A kérdésem az lenne hogy ha ezt a két fogat kihúzzák akkor szètcsúszhatnak a fogak hogy ha nincs rögtön implantátum berakva a helyére? Tudom hogy több százezer egy implantáum és nekem meg kapásból kettő kéne amire sajnos nincs pénzem. A fogaim amúgy sem valami egyenesek mert gyerekként sem volt pénzünk fogszabályzóra de azért jó lenne ha nem romlana tovább a kinézete.
Nem tudom hogy implantátumot nem lehet részletfizetésre csináltatni? Ha jól tudom fogszabályzót csinálnak úgy de fogpótlásnál mèg nem olvastam.
2023. nov. 13. 08:35
1/2 anonim válasza:
Igen összecsusznak, pontosabban bejön a mellette levő a kihúzott helyére, és így tovább, mindegyik mozdulhat sorban. Ez nem azonnal, hanem hónapok, ill. évek alatt folyamatosan következik be.
2/2 anonim válasza:
Nekem hiányzik az alsó 6-os.Elég nagy fog volt.Több mint 10 éve lett kihúzva.Eddig annyi történt,hogy az 5-ös kicsit bemozdult hátrébb,és a 7-es elkezdett bedőlni.Néha nyomásra érzékenyek.Semmi lyuk nincs rajtuk,de a plusz terhelés nem használ a fogaknak.De 1-2 évig semmi nem fog látszódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!