Hogyan lehetséges, hogy én "megállapítom" egyik fogamról, hogy valami nincs rendben vele, a fogorvosom pedig rendben találja?
Ma voltam fogdokinál, mert egyik fogamat nem éreztem rendben, érzékeny, furcsa érzetem van, amikor a nyelvemmel piszkálom, és szürkésnek is látom a két fog találkozásánál. Ezt elmondtam neki, ő megnézte, majd közölte, hogy ő semmit sem lát. Pedig nagyon jó fogorvos, eddig minden apróságot észrevett a számban, le a kalappal előtte. Vagy csak odaképzeltem, hogy szürkül? (amúgy tényleg szürkül)
Köszi a válaszokat.
Szia Te 25 éves női kédező. Már azon is felkaptad a fejed, hogy nőnek találtalak. Pedig nem mondtam, hogy szőke. Ezzel az ötperces fogmosással meg aztán végképp betetted a kaput. Egyébként milyen kefét ( fog) használsz, hogy a doki észrevette a +2 percet?
Javaslom, a szemedet is nézesd meg, nem e csak te látod a fogadat szürkének? Vagy nézzél valóban fehér papírt. Hogy egységesen fehérnek találod e?
Szia kedves Kötözködő :) Feldobtad a napom (bár eddig sem alakult rosszul). Áruld el kérlek a korod!
Puha sörtéjű, "sensitive" felirattal ellátott fogkefét használok, bár ez nem volt mindig így.
(jelen pillanatban derül ki egyértelműen a hajszínem, de most már azt gondolom, hogy némi árnyék vetült a fogaim találkozási helyére, emiatt véltem más színűnek látni. Mert perpill homogénnek látom ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!