Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szájsebészhez el lehet menni...

Szájsebészhez el lehet menni ezzel?

Figyelt kérdés
Az egyik nagyörlőmet ki kellene szedni, de 3 fogorvos eddig húzta a száját, hogy nagyon szerteágaznak a gyökerek, ők nem szedik ki...
2023. okt. 7. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Akár, van olyan fogorvos, aki szájsebész is, keress olyant.
2023. okt. 7. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak nehéz esetek, de egy ilyen helyzetet akármelyik szájsebésznek meg kell tudnia oldani. Vagy elmész a körzeti fogorvosodhoz, aki beutal szájsebészetre, vagy te magad keresel egy magán szájsebészt.
2023. okt. 7. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Van egy szájsebész akihez "jártam" komolyabb dolgokkal, de nem tudom ilyet is vállal-e... Majd felhívom a helyet és megkérdezem
2023. okt. 7. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokszor egyébként az áll az elutasítás hátterében, hogy nincsenek megfelelő eszközök. Tehát egy alapellátásra berendezkedett vidéki körzetes rendelő nem fogja ugyan azt vállani, amit egy jól felszerelt klinika.
2023. okt. 7. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:

A háromból csak 1 körzetis, a másik 2 igen drága magán :/

De én is biztonságosabbnak érezném szájsebésszel

2023. okt. 8. 07:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja hogy nem szájsebésszel próbálkoztál? Akkor ez lesz a gond. A nehezebb húzások az ő szakterülerük, rutin dolog.
2023. okt. 8. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szájsebész egy perc alatt kiszedi, én már egy sima húzással is eleve oda megyek, nem fogorvoshoz. Ha pesti vagy, tudok ajánlani nagxon jót!
2023. okt. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!