Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire elfogadható, hogy...

Mennyire elfogadható, hogy egy fogorvos telefonál kezelés közben?

Figyelt kérdés

Ugye itt a higéniára gondolok elsősorban. Gumikesztyű van rajta de ha megfogja közben a mobilt mennyit ér?

(Inkább költői a kérdés)

2023. okt. 3. 16:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy fertőtlenítette e utána a kezét vagy sem, mert kiment a látómezőmből, meg agonizáltam egy sort de legalább a 15 perc alatt ketszer keresték, betegek nem a gyerekei. De nem lepődnek meg ha nem fertőtlenítette volna. Engem mint írtam a higenia része izgatott legjobban, olvastam valahol meg régen, hogy egy híres modell elkapott fogorvosnal valami húsevő bakteriumot, amiert amputalni kellett a vegtagjait majd kómaba esett es meghalt. Persze gondolom ritka az ilyen, de en teljesen kiakadtam.
2023. okt. 3. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 nem értek egyet. Egy orvos nem egy átlagember. A hatalmas fizetését a hatalmas tudása mellett a hatalmas felelősségért is kapja. Neki ott és akkor, mikor kezel valakit nem lehet fontosabb a saját családja sem.

“Felhívott a férjem, hogy a bölcsiből a kisfiamat mégis el tudja hozni és így nekem sem kell sietnem (összekapkodnom a munkát, ami lehet akár valamelyik kommentelő tömése is).” Miért? Erre volt már példa? Ez így működik nálad, h kezelés közben történhet valami, ami miatt elkezdesz sietni, kapkodni?

Mellesleg sms, messenger, viber, stb. Rengeteg az alternatíva, ahol megírhatja a férjed ezt az amúgy fontos infót ahelyett, h téged zavarna munka közben.

2023. okt. 4. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10 “Akinek ezekkel a hívásokkal gondjai vannak, az nálam nem fog ellátását kapni, ha milliókat is pakol le az asztalra, nem vagyok kilóra megvehető.”

Aha. És az esküddel mi újság?

2023. okt. 4. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam egy fogdokinál, akinek a rendelője a földszinten volt, és rálátott a kapura, hogy ki jön. Fúrás közben is azt nézte, hogy épp ki csöngetett, csak akkor nézett vissza a fogamra, amikor el kezdtem nyöszörögni, mert nem tetszett a dolog. Többet nem mentem hozzá.
2023. okt. 5. 03:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egy olyat el tudok fogadni, kezelés előtt közli, hogy fontos hívást vár, rövid hívás erejéig megszakítja a folyamatot, de fertőtlenítés után folytatja.
2023. okt. 13. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!