Mik kellenek a fogszabályzóhoz?

Ívtágító nem feltétlenül, a doki meg tudja mondani. Nekem 4 hónapig volt, és egyáltalán nem zavart semmiben.
Szeparációs gumi - mindenkinek kell, mert az csinál helyet a gyűrűknek. 1-2 napig van bent, egyáltalán nem zavaró az sem.
Éjszakai: szerintem azt is kap mindenki, mert a fogaknak elég sok idő, amíg csontosodnak. Éjszakai nélkül elmozdulnak a helyükről.
Nekem olyan 400-450 körül lesz a vége (25 éves vagyok, és minifém fogszabim van)

attól függ, hogy milyen fogszabályzót tetetsz föl. nekem nem volt ívtágítóm, sőt gumikarikám sem, mert gyűrűt sem tettek fel, hanem az utolsó brakett olyan volt, hogy rá lehetett húzni a drótot, és utána csak vágtak a hosszából.
meg nekem nincs éjszakaim, hanem műanyag rögzítősínem, ami befedi a fogsort, de nappal is kell hordani.
egyébként a fogszabályzó neve Damon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!