Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a fogam, mit csináljak?...

Fáj a fogam, mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

Már kb. 2 napja fáj a fogam és nemtudom miért, nemtűnik lyukasnak.Ha hideget érez akkor fáj de ha meleg éri akkor nem.Kipróbáltam minden házi módszert de nem használt ti mit ajánlatok?Már volt ien korábban is és akkor is 2-3 napig szokott fájni de már nem birom ugyhogy kikell valamit találnom:S

ELŐRE IS KÖSZI!

2010. okt. 17. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Pici lyuk is lehet rajta, menjél el inkább fogorvoshoz.Ne szenvedjél, tudom milyen a fogfájás.
2010. okt. 17. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el fogorvoshoz! Ha fáj, akkor annak van valami oka.
2010. okt. 18. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Fel lehetne sorolni kb 4 milló praktikát, de nylván nem azért fáj a fog, mert tökéletes. Menj el fogorvoshoz, mert egy tömés is kevésbé fáj, mint 2-3 napi fogfájás, arról nem beszélve, hogy lehet olyan probléma is, ami most egy sima gyógyszerrel orvosolható, később pedig akár a fog elvesztését is jelentheti.
2010. okt. 18. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,, lehet hogy el kéne mennem és köszi a válaszokat de amint írtam 2-3 nap az mostis bejött...ez a 3. nap és megint elmúlt:S nemértem... de egy fogorvos majd biztos többet tud mondani:)
2010. okt. 18. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
2-3 napi fogfájás, főleg ha nem az első alkalom sokmindenre utalhat(pl. kívülről nem látszó lyukas fog, ami még nem érte el a fogbelet) mindenképp el kéne menni fogorvoshoz, aki lehet hogy látni fogja a lyukat, de lehet hogy röntgennel fogja megnézni a fájdalom okát.
2010. okt. 18. 19:10
 6/6 anonim válasza:
Nekem is olyan volt mint neked. Néha fájt 1-2 napig a fogam aztán rendben volt. Aztán egyszer annyira elkezdett fájni, hogy azt hittem megőrülök, majd belehaltam. A vége gyökérkezelés lett :S Szóval inkább menj el időben.
2010. okt. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!