Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért nem múlik el a fogínygyu...

Miért nem múlik el a fogínygyulladásom ?

Figyelt kérdés
Évek óta be van gyulladva. Rengetegszer voltam fogorvosnál, többnél is, és egyszerűen nem múlik el. Fogkövem le van szedve, volt, hogy havonta jártam leszedetni. Most kb 3 hete voltam megint. Mindig az van, hogy eleinte látszik, hogy gyógyul, pár napig szép rózsaszín, aztán begyullad megint, pedig semmit nem változtatok a szájápoláson. Fogselymet, elektromos fogkefét és sima fogkefét is használok, antibakteriális szájvizet, lacalut illetve parodontax fogkrémet. 3 percig mosom alaposan naponta 2x. Úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, mégsem javul a helyzet. Már tényleg mindent kipróbáltam. Esetleg volt másnál is ilyen?
2023. szept. 26. 23:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Legalábbis nekem azt mondták, hogy évente egyszer lehet leszedetni náluk.
2023. szept. 27. 14:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Egy forintot nem fizettem érte. Elmentem egyszer, aztán mondták, hogy egy hónap múlva menjek vissza kontrollra. Megint leszedték, megint egy hónap múlva visszamentem, újra leszedték, és így tovább. Ez ment kb 4 hónapig, utána már csak 3 hónap múlva kellett menjek.
2023. szept. 27. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Parodontológushoz menj el de minel elobb!
2023. szept. 29. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!