Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Idegeles utani allapot?

Idegeles utani allapot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos a szitu az hogy a kisorlom begyulladt (allitolag) es kiidegelte a doki.

Na most voltam en mar gyokerkezelesen es nekem fura ez az allapot. Konkret miutan ki ment az erzestelenito nem tudtam eldonteni hogy az injekcio vagy az inyem faj 😂 soha nem fajt meg az injekcio helye.

Most viszont erzem hogy az inyem luktet ha ra harapok a fogamra rettenetesen faj, ami szinten fura ..

vissza menjek holnap a dokihoz vagy van valami otletetek mivel tudnam enyhiteni a fajdalmat. Jelenleg ha vizet tartok a szamban akkor tudok tole aludni es kibirhato (kiveve mikor elalszok es az osszes a nyakamba folyik) barmilyen praktikat meghallgatok.

2023. szept. 21. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Cataflam?
2023. szept. 21. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hasznal. Sot az ejszakat 2 flektorral sem tudtam at aludni. Jegeltem. Semmi.. csak ez a vizecske a szajban okoz rovid megnyugvast. Most azon agyaltam oblogetek kicsit szaj vizzel. Hatha. Gyogytomes van benne 🤷🏻‍♀️
2023. szept. 21. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
A fogad vagy az inyed faj?
2023. szept. 21. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Pár szem szegfűszeget rágcsálj addig, amíg megpuhul, majd tedd a fájó részre.
2023. szept. 21. 16:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkabb az ínyem de be is van duzzadva.
2023. szept. 21. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
egy pár napig fájhat, legalább is a doki nekem ezt mondta (én ma délután voltam gyökérkezelésen)
2023. szept. 21. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy het elteltevel ezek az allapotok merultek fel.

1. Szurt mint atom azt hittem neha be pisilek.

2. Mar mar egeszen turheto volt kezdodot a duzzanat.

3.beduzzat az inyem gyulladasos tuneteim voltak.

4.ha meg nyomogattam a duzzanatott olyan volt mintha nyomna lefele a fogamat valami.

5. Mar mar ragni is birtam

6-7. Kezd ulepedni a duzzanat ha nyomkodom az arcom a ki taszito erzes gyenge mar.

Fura a szervezetem. 😂

2023. szept. 27. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!