Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félek a fogorvostól. Mit tegyek?

Félek a fogorvostól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van fogam amit tömni kéne,de nem merek elmenni. Amikor csak rá gondolok elkezd görcsölni a hasam, de nagyon fájdalmasan. Tudnátok valami nyugtató, relaxációs dolgot esetleg amit tudnék ott alkalmazni?

Előre is köszönöm a válaszokat!<3

2023. szept. 17. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
12%
Vagyél be nyugtatót.
2023. szept. 17. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy jó fogorvost. Régebben én is paráztam a fogorvostól, igaz nem ennyire mint te. Aztán körbeérdeklődtem az ismerősöknél, hogy ki kit ajánl, így végül találtam egy olyan fogorvost, ahová már nem félek elmenni. Végre nekem is vannak pozítiv élményeim fogorvásnál.
2023. szept. 17. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó fogorvos. Ha pesti vagy akkor President fogászat Lovonyak Adrián. Egész nyugodtan lehet úgy menni hogy elmondod hogy felsz. Nagyon figyelnek, segitenek, mindent elmondanak.

Ha nem.pesti vagy, goggle velemenyek alapjan keress jo fogorvost

2023. szept. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!