Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? A két fog közt...

Mit tegyek? A két fog közt van egy lyuk tehát nem a fogam fáj és nem is a fogam lyukam hanem közte az ínyem amit a doktornő nem lát nem veszi észre . Mit tegyek ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmondod neki is .
2023. szept. 12. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én dokim sem látott olyan lyukat, ami ott volt, csak miután kierőszakoltam egy ct-t.
2023. szept. 12. 20:57
 3/5 anonim válasza:
Fogorvos, autan beutal szajsebeszetre
2023. szept. 12. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Mikor beülsz a székbe az első kérdések között szokott lenni, kb a “hogy van ma?” és a “hová megy nyaralni idén?” között a “mi a panasza?”

Na mikor ezt kérdezi, akkor elmondod neki ezt, amit ide leírtál: “két fog közt van egy lyuk tehát nem a fogam fáj és nem is a fogam lyukas hanem közte az ínyem”. Innentől sztem majd ő átveszi a stafétát nyugi. Nehéz feladat, de talán meg tudod oldani. Csuriban az ujjam, hajrá!

2023. szept. 12. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvos, panorámaröntgen
2023. szept. 13. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!