Normális, hogy meg van dagadva az arcom gyökérkezelés után?
Nekem nem fáj a fogam, csak a dagadás nyomja az idegszálakat és azok fájnak.
Akkor holnap felkeresem újra a dokit.
Köszönöm a válaszod!
Nekem csüt-ön volt gyökèrkezelèsem,mikor csinàlta nem fàjt viszont azóta iszonyat fájdalmaim vannak!,Csak.fàjdalomcsillapitóval birom ki 3-4 orànkènt,èjjel se tudom nagyon aludni!Irt fel antibiotikumotAztan szombaton visszamentem hozzà,ott gyökèrcsatornàt tàgitotta meg ujra kitisztitotta aztan amig az èrzèstelenítő hatott addig nem fàjt,de utàna ugyanaz a fàjdalmam van mint csütörtök ota!,Fàj az egèsz àllkapcsom meg egy kicsit meg is van duzzadva èrzem!Szerintetek ez mennyire normàlis?Irt fel CataflamV-t meg tovàbbra is antibiotikum meg jegelès!3-4 orankènt fajdalamcsillapitóval birom ki csak ezt a fajdalmat!
Javulni fog ez vagy lehet inkább ki kellene huzatni? Most az már a mellette lèvö fogamat is èrzem hogy fàj ha hozzàèrek!Nagyon neheten birom,kezeltèk màr màs fogamat is,de ilyet nem èreztem akkor!😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!