Az Invisalign és a harapásemelő sín, ugyanazok? Mert ha beírom őket ugyanazt az átlátszó cuccot adja ki
Figyelt kérdés
Tehát nekem meg kéne emelni a harapást, és nyilván átlátszót akarnék nem sima fogszabályzót, de nem tudok kiigazodni hogy mi micsoda és mi mennyibe kerül. Van egy hely ahol azt írja: harapásemelő sín: 22000ft. De az Invisalign-ot nem szettekbe adják szóval egybe ki kell fizetni vagy több száz ezret? És amúgy se hiszem hogy csak 20 lenne egy db2023. szept. 5. 14:39
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem ugyanaz, de mi a különbség?
2023. szept. 5. 14:54
3/6 anonim válasza:
A harapasemelo sín nem fogszabalyzo, a harapási rendellenességekre van.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem a felső fogsort kéne megemelni, mert rátakar az alsóra. Akkor nekem az kell és megúszom olcsóbban?
2023. szept. 5. 15:00
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, sajnos az olcsóbb cuccok nem mindig válnak be. Nekem is a felső fogsor takarja az alsót és nekem fogszabàlyozót javasoltak csak nem tudom megfizetni, így egyelőre nem kezdek bele. Beszélj szakemberrel ha van rá módod, hátha kitalál valami megoldást.
6/6 anonim válasza:
A harapásemelő sín arra való, hogy aki éjszaka (vagy akár nappal) csikorgatja a fogait, neki megvédje a fogait a csikorgatás miatti durva elkopástól, illetve tehermentesítse valamennyire az állkapocsízületet a csikorgatás/szorítás hatásaitól.
Az invisalign pedig egy fogszabályzó, szóval teljesen másra való a kettő.
Ha nálad a felső fogsor takarja az alsót, akkor valószínűleg fogszabályzóval lehet megoldani, hogy lehet-e invisalign-al kezelni az esetedet vagy csak rögzített fogszabival, azt majd megmondja a fogszabályzó szakorvos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!