Sok olyan férfival találkoztam, aki külsőre tökéletes volt. Belőtt haj, márkás ruha, igényes külső, de amikor mosolygott, előbukkantak a sárga, töredezett fogai. Nálam azonnal tiltólistára kerül az a férfi, akinek nem szépek a fogai. Egyszerűen el se tudnám képzelni, hogy megcsókoljam. Lehet hogy azért gondolom így, mert fogszabályzós voltam és tökéletesek a fogaim. Én mosom, ha kell ha nem.
2023. aug. 20. 12:21
1/7 anonim válasza:
Nekem a valodi fogak tobbet ernek, mintha korona lenne a fogakon. Ha az amerikai mufogsor vagy a brit kiralyi csalad majdnem szazevesen meglevo fogai kozul kellene valasztanom, utobbi.
Volt fogszabalyzom, gyonyoru az enyem is, de azt is tudom, milyen necces dolog a korona, hej, azon kivul, hogy hulyen nez ki.
2023. aug. 20. 12:38
2/7 anonim válasza:
Pl nekem egyenesek a fogaim de olyan kis egér fogaim vannak oldalt enyhén sárgák párom aki fogszabályzós volt tökéletesek a fogai nem zavarja. Most mit kezdjek vele? fogorvoshoz járok, enyhén sárgák mert betegségem van de olyan 10/3as szinten sárgák. Ez nem azon múlik hogy mosod vagy sem.Genetika is lehet a háttérben.
2023. aug. 20. 12:38
3/7 anonim válasza:
Ez a te problémád. Én meg úgy vagyok vele, hogy senki kedvéért nem fogom fehérítéssel tönkretenni a fogzománcomat, hogy aztán 40 évesen már protézisre legyen szükségem. Mindenki úgy éli az életet, ahogy neki jó.
2023. aug. 20. 15:29
4/7 A kérdező kommentje:
#1 tegyük fel, hogy valaki egy balesetben elveszti az egyik felső frontfogát, például az 1/1-est. Szerinted ebben az esetben is jobb a (nem létező) “valódi fog” ahogy te fogalmaztál? Van olyan ismerősöm, akinek a szemfogát pótolták implantátummal és egy porcelán műfoggal, ami színben teljesen megegyezik a saját fogaival. Ha nem mondta volna, hogy nem a saját foga, észre se veszem.
2023. aug. 20. 15:54
5/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy legyen hófehér mindenkinek a fogsora, nekem se az. Van különbség aközött, ha valakinek genetikailag sárgák a fogai és aközött, ha valakinek lepedékes. Elnézést, ha nem voltam teljesen egyértelmű.
Pld.: nemrég találkoztam egy 25 éves sráccal, akinek a felső két szemfoga hiányzott, a többi pedig be volt dőlve, hiszen nem volt, ami tartsa, és elvándoroltak a fogai. Az alsó fogsorából is hiányzott néhány fog. Engem ez az, ami nagyon zavar. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy ilyen fiatal srác miért nem foglalkozik a fogaival. Öt év múlva mi lesz, protkó?
2023. aug. 20. 16:01
6/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon sárgák, de csak mert napi fél liter kávét megiszik, de se cigi, se dohányzás nincs, napi 3 szori fogmosás is megvan, de eszméletlen sárgák. 2 fogam is hiányzik régről, de szerencsére csak hátul, így nem látszik. Ez van, 36 évesen.
2023. aug. 20. 17:16
7/7 anonim válasza:
Uristen, a foghij az nem jo. Nem errol beszeltem. De az eredetileg sargas, befele dolo, mondjuk David Bowie fogak egy kekesfeher egy szammal nagyobb mosollyal szemben az, amirol beszeltem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!