Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak nekem számít, hogy...

Csak nekem számít, hogy milyen a párom fogsora?

Figyelt kérdés
Sok olyan férfival találkoztam, aki külsőre tökéletes volt. Belőtt haj, márkás ruha, igényes külső, de amikor mosolygott, előbukkantak a sárga, töredezett fogai. Nálam azonnal tiltólistára kerül az a férfi, akinek nem szépek a fogai. Egyszerűen el se tudnám képzelni, hogy megcsókoljam. Lehet hogy azért gondolom így, mert fogszabályzós voltam és tökéletesek a fogaim. Én mosom, ha kell ha nem.
2023. aug. 20. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a valodi fogak tobbet ernek, mintha korona lenne a fogakon. Ha az amerikai mufogsor vagy a brit kiralyi csalad majdnem szazevesen meglevo fogai kozul kellene valasztanom, utobbi.

Volt fogszabalyzom, gyonyoru az enyem is, de azt is tudom, milyen necces dolog a korona, hej, azon kivul, hogy hulyen nez ki.

2023. aug. 20. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Pl nekem egyenesek a fogaim de olyan kis egér fogaim vannak oldalt enyhén sárgák párom aki fogszabályzós volt tökéletesek a fogai nem zavarja. Most mit kezdjek vele? fogorvoshoz járok, enyhén sárgák mert betegségem van de olyan 10/3as szinten sárgák. Ez nem azon múlik hogy mosod vagy sem.Genetika is lehet a háttérben.
2023. aug. 20. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a te problémád. Én meg úgy vagyok vele, hogy senki kedvéért nem fogom fehérítéssel tönkretenni a fogzománcomat, hogy aztán 40 évesen már protézisre legyen szükségem. Mindenki úgy éli az életet, ahogy neki jó.
2023. aug. 20. 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
#1 tegyük fel, hogy valaki egy balesetben elveszti az egyik felső frontfogát, például az 1/1-est. Szerinted ebben az esetben is jobb a (nem létező) “valódi fog” ahogy te fogalmaztál? Van olyan ismerősöm, akinek a szemfogát pótolták implantátummal és egy porcelán műfoggal, ami színben teljesen megegyezik a saját fogaival. Ha nem mondta volna, hogy nem a saját foga, észre se veszem.
2023. aug. 20. 15:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy legyen hófehér mindenkinek a fogsora, nekem se az. Van különbség aközött, ha valakinek genetikailag sárgák a fogai és aközött, ha valakinek lepedékes. Elnézést, ha nem voltam teljesen egyértelmű.

Pld.: nemrég találkoztam egy 25 éves sráccal, akinek a felső két szemfoga hiányzott, a többi pedig be volt dőlve, hiszen nem volt, ami tartsa, és elvándoroltak a fogai. Az alsó fogsorából is hiányzott néhány fog. Engem ez az, ami nagyon zavar. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy ilyen fiatal srác miért nem foglalkozik a fogaival. Öt év múlva mi lesz, protkó?

2023. aug. 20. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon sárgák, de csak mert napi fél liter kávét megiszik, de se cigi, se dohányzás nincs, napi 3 szori fogmosás is megvan, de eszméletlen sárgák. 2 fogam is hiányzik régről, de szerencsére csak hátul, így nem látszik. Ez van, 36 évesen.
2023. aug. 20. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Uristen, a foghij az nem jo. Nem errol beszeltem. De az eredetileg sargas, befele dolo, mondjuk David Bowie fogak egy kekesfeher egy szammal nagyobb mosollyal szemben az, amirol beszeltem.
2023. aug. 21. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!