Ha kiesett az ideiglenes tömés mennyire sürgős vissza menni a fogorvoshoz?
Jobb oldalon felül a 6-os fogam gyökérkezelik.
A gyökértömés már megvan azokkal a szálakkal, de nem zárták le véglegesen hanem csak egy ideiglenessel hogy ha bármi van akkor ne kelljen újra furkálni.
Tegnap történt az egész, de ma természetesen kiesett a tömés, és van ott egy kisebb lyuk magába a fogba. Sajnos az orvos (miért is ne pont most) a jövőhéten szabadságon van így esélyem sincs visszamenni oda. A jövőhét után hétfőnre (08.31) van az időpontom.
Várhatok addig vagy inkább menjek el egy idegenhez aki rak bele valamit?
Most én is emeljem ki, hogy mi a hiba a te írásodban?
"helyesirását"
Elég lett volna csak normálisan a kérdésre válaszolni, nem kell a nyelvtan huszárkodás, főleg hogy a tiédben is van hiba.
Eléggé sürgős, az a 08.31 nagyon messze van (az nem jövő hét után lesz, hanem több, mint egy hónap!). Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus vagyok, nálunk ha ilyen van a főnököm megengedi hogy én rakjak bele egy újat. Próbált meg elérni valahogy, hátha tudnak segíteni.
Azért fontos az ideiglenes tömés, mert sterilen és nyálmentesen tartja a gyökértömést. Ha nedvesség éri, akkor újra kell csinálni az egészet.
Rosszul írtam 7.31 az időpont.
Szerencsére utolértem telefonom a fogorvost, és azt mondta csak a felső tömés esett ki, mivel 2 rétegbe zárta pont a kiesés miatt.
Ha tükörrel megnézem tényleg ott van benne a második fehér réteg. Így nincs teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!