Mennyi idő mire hatni kezd az antibiotikum?
Én régebbrők úgy emlékeztem, bevettem 2 szemet aztán szinte hatott is. Most már 2. Napja szedem és semmit nem érzek.
Nektek mikor hatott?
Aksolin-t kaptam.
Nekem még pont a mai adag van hátra,de reggel még fájt a fogam.
Szintén Aksolin, fogorvos irta fel.
Remélem,az utolsó szem után megszűnik a probléma.
Mennyire fájt az elején? Vagy letudod Írni esetleg mit éreztél?
Nekem olyan nagyon fura az egész..
na itt vagyok bocsi 1-es vagyok
hat eloszor akkumulalodnia kell a szervezetben, de antibiotikumtol fugg. Van egy 3 napos antibiotikum is, nem emlekszem a nevere, de az szerintem brutal eros volt, szoval az kb. mar aznap hatott.
Amit igy 2 hetig kell szedni azok szerintem gyengebbek, ugy 2 - 3 nap mire erdemi hatas lesz.
Bocsi, egyebkent, de ki kellett nyomni. Ha van meg kerdesed irj nyugodtan mar nem kell kakilnom itt vagyok.
Ezt a fogat nagyon régen már gyökérkezelték,tömték és egyéb varázslatok többször az elmúlt ca.20 évben.
Nem igazán fáj, inkább csak érzem hogy van, nem vettem be rá fájdalomcsillapítót sem. Volt ilyen kb 1,5 éve is,most megint. Akkor is szedtem antibiotikát,meg is szűnt a panasz
A doki nem lát semmit,de most azt mondta,ha nem múlik el 7*2 Aksolin után, nem úszom meg,hogy tömést cseréljen.
Mennyibe kerül most egy ilyen mutatvány a budapesti magánfogorvosnál? Nem nagy klinika,csak kis magánrendelés.Nem volt időm megnézni a váróban a friss árlistát.
ez most egy masik felhasznalo de ugyanaz a szemely 6 os? 1 es vagyok
mindegy kell ilyen is ezen az oldalon segitek felszavazlak! ment a zold alma!
Elobb tisztazzuk hogyan szolithatlak. Border ha ferfi nemu broderino ha no nemu. De szerintem no nemu.
Szerintem, nem vagyok miszter, de ha mar ennyit volt kezelve, lehet a fogzomanc megvekonyodott, plusz rossz mosasni technika igy inyrecesszio is es ezert erzekeny mondjuk hidegre/melegre vagy altalaban, pedig nincs semmi fertozes vagy szuvasodas - ezert gyanakszom erre mert a dokmanto nem latott semmit azt mondod.
A maganok... mar egekben vannak ugy mint a fizetesek szoval...
foglaljorvost.hu ra menj fel aztan ott keress valami jo pasit lehet a javitas mellett vlami extrat is csinal ami meglep es jo lesz pl.... megmassziroz vagy valami
na mindegy broderino
hat probald meg amit a doknyon mondott, ez amugy TB-s? Mert ha igen akkor lehet nincs sok motivacioja. Ha meg nem TB-s akkor tul sok motivacioja van es minel tobbet menj hozza - plane ha pasi.
JObbulast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!