Van egy tömött letörött fogam,(alul) ami érzékeny, nem fáj, ha nem éri olyan hatás.
Fennt pedig úgy érzem mintha fájna a fogam.
Nemtudtam tőle aludni már két napja.
Ma voltam fogorvosnál... Nem fájtak a fennt lévő fogaim.
Lehet hogy kisugárzik alulról az a fog amelyik nem is fáj?
2010. okt. 13. 15:27
1/10 anonim válasza:
Igen, elképzelhető, főleg annak fényében, ha a fogdokinál voltál akkor tuti látta volna ha valamii nincs rendben fent.
Röntgenre elküldött?
2010. okt. 13. 15:29
2/10 anonim válasza:
Kisugározhat, de nem alulról felülre, hanem a mellette levő fogakba, illetve a fültőhöz. Röntgen készült? Mert ha csak kopogtatott az orvos, az nem feltétlenül biztos diagnózis.
2010. okt. 13. 15:32
3/10 anonim válasza:
nekem egyszer volt, hogy a bölcsességfogam nőtt (nagyon begyulladt) és úgy éreztem, mintha a mandulám fájna. nyelni is nehezen tudtam. úgyhogy elképzelhető.
2010. okt. 13. 15:35
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, majd menem kell oda is.
De azt az alsó letörött fogat mindenképen ki kell húzni.:S
Már nem először érzem ezt a fájdalmat, volt már egy évvel ezelött is ilyen és elmúlt, meg kb. egy hónapja is ugyanígy voltam.
Akkor is elmentem fogorvoshoz akkor nem volt röngen, azt mondta a doki hogy huzatot kaphattam:S
De mostmár ez egy kicsit sok, hogy aludni sem tudok tőle.
2010. okt. 13. 15:36
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is most nől allul a bölcsességfogam. De az nem fáj, legalábbis nem érzem.
2010. okt. 13. 15:37
6/10 anonim válasza:
Hajaj! Egyszer mesélte a fogorvosom, hogy sokáig nem értette, miért nem tudja megmondani a páciense melyik foga fáj, mígnem egyszer neki is az egész féloldala fájt, és nem tudta melyik! Azóta nem neheztelek és csodálkozom, mondta ő.
2010. okt. 13. 15:52
7/10 anonim válasza:
A bölcsesség fog sok mindent okozhat. Én a nyáron jártam úgy, hogy szinte az egész bal oldali felső fogaim fájtak, de nem tudtam megmondani, hogy melyik ill. érzékenyek voltak hidegre, melegre. A doki nem látott semmit a röntgenen csak annyi, hogy a bölcsességfogam tömött és a tömés közel van az idegcsatornához. Azt mondta, hogy húzzuk ki nincs jobb ötlete. Belementem, mert már napok óta nem aludtam, már minden mindegy volt csak nem fájjon. Húzás után kb 1 héttel teljesen megszűntek a panaszaim, azóta rendben van az összes többi fogam, amit problémásnak éreztem. Úgyhogy a bölcsességfog mindenre képes.
2010. okt. 13. 16:56
8/10 anonim válasza:
Mikor tömték a fogadat? mert ha nemrég, akkor elképzelhető, hogy magas a tömés és az nyomja a felső fogadat(a nyomás következtében törhetett le akár az alsó is) és akkor az nem kisugárzás, hanem a nyomás miatti fájdalom, ami a kihúzással teljesen elmúlik. Viszont az azt jelenti, hogy csikorgatod, szorítod éjszaka a fogaidat-->stressz.. Különben is kisugározhat ha be van gyulladva..
2010. okt. 13. 23:52
9/10 A kérdező kommentje:
Már kb 4 éve tömve van ez a fogam, és már pár éve "romlásnak" indult.
Nincs begyulladva ez a fogam.
De ma kihúzzák, mert ezzel már nem lehet mit csinálni.:S
2010. okt. 14. 09:40
10/10 frekvento válasza:
Fantasztikus összefüggések léteznek. Fájt a vesém tájéka,a doki küldözgetett mindenhova,még a prosztatámat is megnézte egy szakorvos.Végül a fogam is elkezdett fájni, a fogorvosnő gyulladást állapított meg.és antibiotikumot adott. Eltűnt a vese környéki fájdalom,és a fogam is kezelhető lett. Magam is alig hittem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!