Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Olyan 1 hónapja letört az...

Olyan 1 hónapja letört az egyik rágófogam csücske (1 negyed kb) de nem merek elmenni, mert hányingeres vagyok?

Figyelt kérdés
Május végén letört az egyik hatos rágófogam. Tudni kell, hogy ezt már gyökérkezelték, és akkor is végigöklendeztem a kezeléseket. Valószínűleg alászuvasodott a tömés. Mit tegyek, hogy el merjek menni? Szerintem még menthető, mert sok maradt a fogból, lehet, hogy mehetne rá korona vagy valami. De egyszerűen rettegek, mert utálok hányni. (Pánikbeteg vagyok.)
2023. júl. 3. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
El kell menni bódításos/altatásos fogászatra. Értelemszerűen nincs más opció, az nem jó senkinek, ha nem tudsz kooperálni és emiatt csak gányolni lehet.
2023. júl. 3. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Államilag nem fognak valakit bódítani pánikra hivatkozva

Magánban meg pénz beszél kutya ugat. Arany árban mérik, mivel kockázati tényező. Egy mezei fogorvosnál nincs is, nagyobb rendeloknel divat.

Szóval ha nincs rá fölös pénzed kérj háziorvostol valami szorongásoldót és szedd pár napig meg a kezelés napján.

2023. júl. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!