Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog műtét utáni...

Bölcsességfog műtét utáni tippek? Holnap lesz és nagyon félek

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 09:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szia. Iny alatt volt vagy kinove? Osszevartak rendesen? Nekem iny alatt voltak es nem verzett mar utana, nem kaptam gezt se. Este amikor megmostam eloszor akkor verzett egy nagyon piciket. Mindenki mashogy reagal, normalis, ne felj. Jobban leszel nemsokara, en tegnap voltam varratszedesen es nagyon hamar eltelt ez az egy het, buszke vagyok magamra, eleinte volt nehez, de hidd el meglesz az eredmenye :) ha szeded a fajdalomcsillapitot, akkor teljesen turheto tenyleg.
2023. júl. 12. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Ki volt nőve picit már. Igen, összevart szerinzem rendesen.

Azt mondták szivároghat. Igazabol olyan fura izt erzek ott a szamban.

Most pihentem, nagyon fajt mar.

Megneztem tukorbe, vért most nem lattam

2023. júl. 12. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Na azóta semmi vérzés. Fura ízt ott érzek néha de nincs vér.

Viszont nagyon feszül az egész ott, az állkapcsom is. Kitudom nyitni a szám, de inkább nem akarom mert az nem kellemes.

Lehet egy kicsit szájzár ez?

2023. júl. 13. 13:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem is ilyen volt, alig tudtam megmosni a fogam. De naprol napra javul a szajzar, magatol, nyugi :)
2023. júl. 13. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Most vagyok 5 nappal a műtét óta. Előtte sajnos nem a bölcsességfog fáj, mégis javasolt volt kiszedni, hátha az nyomja az előtte levőket.

Na azóta nagyon fáj az előtte 2 fogam. Ma voltam orvosnàl, àtnézett alaposan, nem talált elég okot a gyökérkezelésre (alapos volt nagyon)

A húzás helye gyógyul, de ma kaptam antibiotikumot. Ma vettem bE az elsőt.Szerintetek ha a bölcsességfogam helye fáj, az kisugározhat mindenhova? A felsô fogakhoz is akár?

Mert most estére már a felső fájdult meg.. pedig semmi baja elvileg. Ki vagyok màr a fogaimtól! Komolyan, nem tudom mi történt ..

2023. júl. 17. 22:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem is fajt ossze vissza, azt hittem mas fogamat is kihuztak :D nekem kb 1 het utan volt sokkal jobb. Jobb lesz foleg az antibiotikumtol. En az elso naptol szedtem mondjuk
2023. júl. 18. 07:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor várom, hogy hasson.

Ez másik téma, de azt vettem észre, hogy a szám azaz az ajkam néha piros foltos lesz. Más kevésbé veszi észre, én igen.

Nem mondanám kicserepesedettnek, hogy esetleg kiszáradás lenne, viszont ezt most a fogműtét óta vettem fôleg észre. Nincs befagadva, szimplán mintha foltosan piros lenne. Majd elmúlik.

Vagy ez már lehet a stressz? Kikészít ez a fog kálvária..

2023. júl. 18. 08:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem volt rajta 1-2 piros potty de nagyon apro. Szerintem normalis hogy igy reagal vegulis eleg nagy trauma erte a szadat
2023. júl. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!