Mi a véleményed az alábbi fogsorról? (kép lent)
Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozik, hogy ez mennyire eredeti fogsor? Porcelán/direkthéj lett rá felrakva, vagy eredetileg ilyen volt a foga?😨 Pont ilyet szeretnék, de egyelőre ez nekem csak egy álom.:(
2023. jún. 29. 10:03
1/7 anonim válasza:
Szép. Akár eredeti is lehet, mivel nem olyan természetellenesen mű.
2/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem eredeti, látszik, hogy porcelán. Ennél szebben is meg tudják csinálni, amiről tényleg nem lehet megmondani, hogy mű.
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom a 2-es válaszadóhoz, szerintem sem valódi fogak.
4/7 A kérdező kommentje:
A kérdésre érkezett ellentétes vélemények miatt inkább megkérdeztem az illetőtől, hogy milyen kezelésben volt része.
#2 de eredeti a foga, csak fogszabályozva volt. “Ennél szebben is meg tudják csinálni, amiről tényleg nem lehet megmondani, hogy mű.”
Szebben az eredetinél?😂 mesélj még.
2023. jún. 29. 11:14
5/7 anonim válasza:
Igen, eredeti fogak! Ez egyértelműen látszik. Aki szerint porcelán, az nagyon nincs képben, hogy hogy is néz ki az. Sokkal vastagabbak a fogak porcelánhéj esetén. Valószínűnek tartom, hogy ezek a fogak fehérítve is voltak, azért csillan rajtuk vissza a fény és ezáltal kölcsönöz egy porcelánhatású effektet.
6/7 anonim válasza:
Csipkes a ket elso fog, ilyen hejat biztos nem raknak fel, meg termeszetes. A foto nem a valosag, de a fogak formaja valodi.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 jó meglátás, teljesen igazad van.
2023. jún. 29. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!